Furtunuri Industriale

Furtunuri Industriale Apa calda
Apa calda
Max
Furtunuri Industriale Apa calda Max Furtun pentru apă fierbinte folosit la o gamă variată de aplicaţii industriale, pentru echipamente de spălare sau sisteme de răcire.
Temperatura e lucru :
-40º C ÷ +120º C
Michigan
Furtunuri Industriale Apa calda Michigan Furtun pentru apă fierbinte utilizat în industria alimentară pentru dotarea echipamentelor de spălare.
Temperatura de lucru:
-40º C ÷ +100º C
Cleveland
Furtunuri Industriale Apa calda Cleveland Furtun pentru apă fierbinte, destinat serviciilor de răcire de la uşa furnalelor, utilizat în oţelării, fabrici de sticlă şi în alte domenii care necesită un furtun rezistent la radiaţii termice, abur viu şi stropi de metal. Temp. de lucru: - 40º C ÷ +130º C la nivelul tubului şi până la 300º C acoperirea.
Essen
Furtunuri Industriale Apa calda Essen Furtun pentru apă fierbinte, destinat serviciilor de răcire de la uşa furnalelor în oţelării şi în alte domenii care necesită un furtun rezistent la radiaţii termice, abur viu şi stropi de metal. Temperatura de lucru: -40º C ÷ +130º C la nivelul tubului şi până la 530º C la exterior.
Foodland
Furtunuri Industriale Apa calda Foodland Furtun pentru apă caldă şi vapori, folosit cu precădere în industria alimentară: măcelarii, fabrici de lapte, etc.
Temperatura de lucru:
-30º C ÷ +95º C pentru apă caldă;
-30º C ÷ +165º C pentru abur
Multiplus
Furtunuri Industriale Apa calda Multiplus Furtun pentru vehiculare apa calda.
Temperatura de lucru:
-25º C ÷ +120º C
Huston
Furtunuri Industriale Apa calda Huston Furtun pentru absorbtie si refulare apa fierbinte si acizi de slaba concentratie, folosit in multe aplicatii din industria chimica.
Temperatura de lucru:
-40º C ÷ +120º CVezi produsele pe categorii