Furtunuri Industriale

Furtunuri Industriale Apa rece
Apa rece
Montreal
Furtunuri Industriale Apa rece Montreal Furtun pentru refulare apă, aer comprimat şi fluide necorozive, utilizat pe scară largă în industrie, şantiere de construcţii şi agricultură.
Temperatura de lucru:
-35º C ÷ +70º C
Oslo
Furtunuri Industriale Apa rece Oslo Furtun pentru refularea apei în condiţii medii, utilizat pe scară largă în agricultură (irigaţii, drenaje şi pompe submersibile); poate fi rulat aplatizat.
Temperatura de lucru:
-25º C ÷ +70º C
Toronto
Furtunuri Industriale Apa rece Toronto Furtun de absorbţie şi refulare în condiţii grele a apelor uzate, a noroiului şi a fluidelor necorozive. Este utilizat in domeniul agriculturii, industriei, etc.
Temperatura de lucru:
-30º C ÷ +70º C
Amburgo
Furtunuri Industriale Apa rece Amburgo Furtun gofrat pentru absorbţia şi refularea apei în industrie, construcţii, agricultură, pentru sistemele de irigaţii sau cisterne auto.
Temperatura de lucru:
-35º C ÷ +70º C
Nairobi
Furtunuri Industriale Apa rece Nairobi Furtun cu o structura speciala, pentru refularea in conditii grele a apei si a fluidelor necorozive, utilizat in industrie, santiere de constructii si agricultura.
Temperatura de lucru:
-30º C ÷ +70º C
Davis
Furtunuri Industriale Apa rece Davis Furtun folosit in agricultura pentru operatiile de pulverizare a apei, insecticidelor sau ierbicidelor.
Temperatura de lucru:
-25º C ÷ +70º CVezi produsele pe categorii