Furtunuri Industriale

Furtunuri Industriale Chimie
Chimie
Supertop
Furtunuri Industriale Chimie Supertop Furtun premium de refulare, care datorită tubului din polietilenă reticulată poate vehicula o gamă diversă de substanţe chimice, produse petroliere (aromate), uleiuri, excelent pentru solvenţi.
Temperatura de lucru:
- 20º C ÷ +70º C
Real
Furtunuri Industriale Chimie Real Furtun cu tub din viton pentru refulare substanţe chimice sau petroliere extrem de corozive, cu un conţinut aromatic de 100% şi uleiuri fierbinţi, utilizat la încărcare şi descărcare cisterne auto sau CFR.
Temperatura de lucru:
-25º C ÷ +120º C
Everest
Furtunuri Industriale Chimie Everest Furtun pentru absorbţie şi refulare cu tub e.p.r., realizat pentru a vehicula o gamă largă de substanţe chimice, acizi şi alcooluri pentru producţie şi transport, pentru transferul apei de mare şi în procesul de purificare a apei.
Temperatura de lucru:
-40º C ÷ +100º C
Supertop LL
Furtunuri Industriale Chimie Supertop LL Furtun de calitate premium pentru servicii de absorbţie şi refulare, care datorită tubului din polietilenă reticulată poate vehicula o gamă diversă de substanţe chimice, petroliere (inclusiv aromate), uleiuri, excelent pentru solvenţi.
Temperatura de lucru:
-20º C ÷ +70º C
Providence
Furtunuri Industriale Chimie Providence Furtun cu tub din viton, pentru absorbţie (full- vacuum) şi refulare substanţe chimice sau petroliere corozive şi uleiuri fierbinţi, pentru încărcarea şi descărcarea cisternelor auto sau CFR.
Temperatura de lucru:
-25º C ÷ +100º C
Orlando
Furtunuri Industriale Chimie Orlando Furtun pentru refulare cu tub E.P.R. realizat pentru a vehicula o gamă largă de substanţe chimice, acizi, baze şi alcooli în timpul operaţiilor de producţie si transport. Recomandat pentru transferul apei industriale, apei de mare şi în procesul de purificare a apei.
Temp. lucru:-40º C ÷ +100º C
Supertop UHMWPE
Furtunuri Industriale Chimie Supertop UHMWPE Furtun de calitate premium pentru servicii de refulare, care datorită tubului din polietilenă reticulată poate vehicula o gamă diversă de substanţe chimice, produse alimentare, produse petroliere (inclusiv aromate), uleiuri, excelent pentru solvenţi.
Temp. lucru:-20º C ÷ +100º C
Supertop LL UHMWPE
Furtunuri Industriale Chimie Supertop LL UHMWPE Furtun de calitate premium pentru servicii de absorbtie şi refulare, care datorită tubului din polietilenă reticulată poate vehicula o gamă diversă de substanţe chimice, produse alimentare, petroliere (inclusiv aromate), uleiuri, excelent pentru solvenţi.
Temp. lucru:-20º C ÷ +100º CVezi produsele pe categorii