Furtunuri Industriale

Furtunuri Industriale Transport
Transport
Don
Furtunuri Industriale Transport Don Furtun pentru refularea materialelor abrazive uscate (ciment, nisip, praf de siliciu, pietriş), utilizate în construcţii. Este fabricat din cauciuc cu proprietăţi antistatice.
Temperatura de lucru :
-40º C ÷ +70 C
Sahara 180 C
Furtunuri Industriale Transport Sahara 180 C Furtun special conceput pentru a transporta aer cald de la compresor la tancul auto.
Temperatura de lucru :
-40º C ÷ +180º C
Sahara LL 180 C
Furtunuri Industriale Transport Sahara LL 180 C Furtun special conceput pentru a transporta aer cald de la compresor la tancul auto.
Temperatura de lucru :
-40º C ÷ +180º C
Supertop LO
Furtunuri Industriale Transport Supertop LO Furtun de calitate premium, pentru servicii de absorbţie şi refulare, care datorită tubului din polietilenă reticulată poate vehicula o gamă diversă de substanţe chimice, produse petroliere (inclusiv aromate), uleiuri.
Temperatura de lucru :
- 20º C ÷ +70º C
Caracas
Furtunuri Industriale Transport Caracas Furtun flexibil gofrat recomandat la refularea şi absorbţia medie, folosit pentru produse petroliere cu conţinut aromatic de până la 30% (50%), la încărcarea şi descărcarea cisternelor AUTO sau CFR.
Temperatura de lucru:
-20º C ÷ +70º C
Sahara
Furtunuri Industriale Transport Sahara Furtun special proiectat pentru a vehicula aer cald pentru compresor, utilizat la cisterna camionului.
Temperatura de lucru:
-40º C ÷ +180º C
Foodflex
Furtunuri Industriale Transport Foodflex Furtun neted spiralat pentru absorbtie si refulare lapte si produse alimentare lichide. Este extrem de flexibil si usor de manevrat. Este ideal pentru colectarea laptelui din/de la cisternele auto. Se poate steriliza cu apa calda pana la 110ºC, timp de 10-15 minute.
Temp. lucru: -25º C ÷ +80º C
Caracas Light
Furtunuri Industriale Transport Caracas Light Furtun ondulat, flexibil si usor, recomandat la refularea şi absorbţia medie, rezistent la full vacuum, folosit pentru produse petroliere cu conţinut aromatic de până la 50%, la încărcarea şi descărcarea cisternelor AUTO sau CFR.
Temp. lucru: -20º C ÷ +70º C
Pippurn
Furtunuri Industriale Transport Pippurn Furtun gofrat si flexibil pentru aspiratia materialelor abrasive, nisip, ciment, pietris. Este utilizat in sistemele de curatare dupa operatia de sablare.

Temperatura de lucru:
-25º C ÷ +90º CVezi produsele pe categorii