PROFIL companie

TRADE EST srl Bucuresti, reprezentanta a Companiei IVG COLBACHINI s.p.a. in Romania, s-a decis sa aduca pe piata romaneasca o gama de peste 20 000 de tipuri de furtunuri care permit trecerea a peste 360 de substante solide si fluide cu caracteristici fizico - chimice diferite, acoperind astfel toate domeniile de activitate. TRADE EST are documentat, implementat si mentine un Sistem de Management al Calitatii in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 9001:2008.

 

Oferta de produse este destinata pe domenii de aplicabilitate, astfel:
- Chimice
- Petroliere
- Aer Comprimat
- Apa fierbinte si vapori
- Oxigen Acetilena
- Alimentare
- Apa si agricultura
- Constructii
- Hidraulice

Tehnologie

Furtunurile se executa intr-o gama de diametre de la 6 la 600mm, posibil din mm in mm la cerere, cu lungimea maxima de 120m, sertizabile cu orice tip de fitinguri. De asemenea, fiecare categorie enuntata anterior cuprinde, din punct de vedere constructiv, atat furtunuri pentru refulare cat si pentru absorbtie (full vacuum) cu fir de cupru inglobat pentru descarcarea electrostatica.

 

Avantajele oferite de noi sunt: durabilitate, siguranta, promptitudine, raportul calitate - pret este cel mai bun si nu in ultimul rand, oferim garantie de 12 luni in exploatare. Produsele sunt atestate calitativ in conformitate cu normele Comunitatii Europene (I.S.O. 9001, D.I.N.).