Toate produsele

Furtunuri Industriale

Furtunuri Industriale Maritim
Maritim
Boatex
Furtunuri Industriale Maritim Boatex Furtun utilizat pentru a vehicula apă de mare în sistemele de răcire ale maşinilor.
Temperatura de lucru:
-30º C ÷ +80º C
Fuel Fill
Furtunuri Industriale Maritim Fuel Fill Furtun cu acoperire anti-ex recomandat la vehicularea motorinei în vasele de croazieră.
Temperatura de lucru:
-20º C ÷ +80º C
Boatex LL
Furtunuri Industriale Maritim Boatex LL Furtun pentru vehiculat apa de mare folosit in sistemele de racire.
Temperatura de lucru:
-30º C ÷ +80º C

Furtunuri Industriale Offshore
Offshore
Platform Fuel
Furtunuri Industriale Offshore Platform Fuel Furtun special de refulare conceput pentru a transporta mâl şi produse petroliere cu un conţinut aromatic de până la 50%.
Temperatura de lucru:
-25º C ÷ +90º C
Platform Fuel SD
Furtunuri Industriale Offshore Platform Fuel SD Furtun special de absorţie şi refulare conceput pentru a transporta mâl şi produse petroliere cu un conţinut aromatic de până la 50%.
Temperatura de lucru:
-20º C ÷ +90º C
Platform Potable
Furtunuri Industriale Offshore Platform Potable Furtun proiectat pentru a transfera apa potabila de la nava la platforma.
Temperatura de lucru:
-40º C ÷ +100º C
Platform Abrasive
Furtunuri Industriale Offshore Platform Abrasive Furtun special proiectat pentru aspiratie si refulare bentonita, barita si alte materiale abrazive; utilizat la consolidarea sondei petroliere. Este rezistent la o tractiune de 4 tone.
Temperatura de lucru:
-25º C ÷ +70º C

Furtunuri Industriale Onshore
Onshore
Transoil
Furtunuri Industriale Onshore Transoil Furtun pentru absorbţii şi refulări grele, folosit pentru transferul produselor petroliere cu un conţinut aromatic de max. 50%, între tancuri petroliere şi barje.
Temperatura de lucru :
-20º C ÷ +82º C
Bahamas
Furtunuri Industriale Onshore Bahamas Furtun din cauciuc construit special pentru evacuarea apei de ploaie care se depozitează pe tancurile plutitoare.
Temperatura de lucru:
-25º C ÷ +80º C
Marshall
Furtunuri Industriale Onshore Marshall Furtun cu construcţie uşoară folosit la refulări grele, utilizat cu precădere la transferul produselor petroliere cu un conţinut aromatic de până la 50%, între docuri şi barje dar şi ca furtun plutitor.
Temperatura de lucru:
- 20º C ÷ +82º C
Martin
Furtunuri Industriale Onshore Martin Furtun utilizat la curatarea cu apa si detergenti a cisternelor sau a altor facilitati de depozitare din domeniul petrolier si chimic.
Temperatura de lucru:
-30º C ÷ +100º C

Furtunuri Industriale Cable
Cable
Cable
Furtunuri Industriale Cable Cable Furtun foarte uşor, realizat pentru aplicaţii industriale unde se cere un furtun elastic. Utilizat cu precădere pentru acoperirea cablurilor electrice şi pentru maşinile portabile de sudură.
Temperatura de lucru:
-30º C ÷ +80º C
Cooling flex
Furtunuri Industriale Cable Cooling flex Furtun pentru protecţie şi racire cabluri, proiectat special pentru a fi folosit în oţelării, furnale electrice şi alte domenii. Rezistent la radiaţii, flacară deschisă sau împroşcare cu metal incandescent.
Temperatura de lucru:
-40º C ÷ +80º C
Coolcable
Furtunuri Industriale Cable Coolcable Furtun usor utilizat ca un manson pentru racirea cablurilor electrice in sistemele automate de sudura.
Temperatura de lucru:
-30º C ÷ +80º C

Furtunuri Industriale Chimie
Chimie
Supertop
Furtunuri Industriale Chimie Supertop Furtun premium de refulare, care datorită tubului din polietilenă reticulată poate vehicula o gamă diversă de substanţe chimice, produse petroliere (aromate), uleiuri, excelent pentru solvenţi.
Temperatura de lucru:
- 20º C ÷ +70º C
Real
Furtunuri Industriale Chimie Real Furtun cu tub din viton pentru refulare substanţe chimice sau petroliere extrem de corozive, cu un conţinut aromatic de 100% şi uleiuri fierbinţi, utilizat la încărcare şi descărcare cisterne auto sau CFR.
Temperatura de lucru:
-25º C ÷ +120º C
Everest
Furtunuri Industriale Chimie Everest Furtun pentru absorbţie şi refulare cu tub e.p.r., realizat pentru a vehicula o gamă largă de substanţe chimice, acizi şi alcooluri pentru producţie şi transport, pentru transferul apei de mare şi în procesul de purificare a apei.
Temperatura de lucru:
-40º C ÷ +100º C
Supertop LL
Furtunuri Industriale Chimie Supertop LL Furtun de calitate premium pentru servicii de absorbţie şi refulare, care datorită tubului din polietilenă reticulată poate vehicula o gamă diversă de substanţe chimice, petroliere (inclusiv aromate), uleiuri, excelent pentru solvenţi.
Temperatura de lucru:
-20º C ÷ +70º C
Providence
Furtunuri Industriale Chimie Providence Furtun cu tub din viton, pentru absorbţie (full- vacuum) şi refulare substanţe chimice sau petroliere corozive şi uleiuri fierbinţi, pentru încărcarea şi descărcarea cisternelor auto sau CFR.
Temperatura de lucru:
-25º C ÷ +100º C
Orlando
Furtunuri Industriale Chimie Orlando Furtun pentru refulare cu tub E.P.R. realizat pentru a vehicula o gamă largă de substanţe chimice, acizi, baze şi alcooli în timpul operaţiilor de producţie si transport. Recomandat pentru transferul apei industriale, apei de mare şi în procesul de purificare a apei.
Temp. lucru:-40º C ÷ +100º C
Supertop UHMWPE
Furtunuri Industriale Chimie Supertop UHMWPE Furtun de calitate premium pentru servicii de refulare, care datorită tubului din polietilenă reticulată poate vehicula o gamă diversă de substanţe chimice, produse alimentare, produse petroliere (inclusiv aromate), uleiuri, excelent pentru solvenţi.
Temp. lucru:-20º C ÷ +100º C
Supertop LL UHMWPE
Furtunuri Industriale Chimie Supertop LL UHMWPE Furtun de calitate premium pentru servicii de absorbtie şi refulare, care datorită tubului din polietilenă reticulată poate vehicula o gamă diversă de substanţe chimice, produse alimentare, petroliere (inclusiv aromate), uleiuri, excelent pentru solvenţi.
Temp. lucru:-20º C ÷ +100º C

Furtunuri Industriale Petrol
Petrol
Australia
Furtunuri Industriale Petrol Australia Furtun de calitate premium pentru refularea şi transferul produselor petroliere cu un conţinut aromatic de până la 30%, pentru descărcarea tancurilor auto sau CFR, folosit şi la pompele cu debit mărit.
Temperatura de lucru:
-15º C ÷ +70º C
Genova
Furtunuri Industriale Petrol Genova Furtun pentru refulări grele, cu tub antistatic conform PTB (specif. germane), utilizat la vehicularea produselor petroliere cu conţinut aromatic de până la 50%.
Temperatura de lucru:
-30º C ÷ +100º C
Puertorico
Furtunuri Industriale Petrol Puertorico Furtun cu construcţie uşoară dar folosit la refulări grele, utilizat cu precădere la transferul produselor petroliere cu un conţinut aromatic de până la 30%, între docuri şi barje dar şi ca furtun plutitor.
Temperatura de lucru:
-20º C ÷ +82º C
Genova LL
Furtunuri Industriale Petrol Genova LL Furtun pentru absorbţie şi refulare cu tub e.p.r. realizat pentru a vehicula o gamă largă de subst. chimice, acizi şi alcooluri în timpul operaţiilor de producţie şi transport, pentru transferul apelor industriale, şi în procesul de purificare a apei. Temp. de lucru: -40º C ÷ +100º C
Compressor
Furtunuri Industriale Petrol Compressor Furtun folosit în sistemele hidraulice pentru a transporta ulei hidraulic de temperatură inaltă şi presiune de 40 atm; are o bună rezistenţă la uleiuri diatermice, aer cald şi produse chimice slabe.
Temperatura de lucru :
-30º C ÷ +150º C
Avio tip C
Furtunuri Industriale Petrol Avio tip C Furtun conceput pentru servicii de alimentare aeroportuară, certif. de Bureau Veritas cu aprobarea nr. BV ITG. 944299 şi acreditat: EN 1361-API 1529 - NFPA 1529 - AS 2683- VG 95955 BS 3158. Conţinut aromatic de max 50%
Temperatura de lucru:
-40º C ÷ +70º C
Carbur
Furtunuri Industriale Petrol Carbur Furtun realizat pentru refularea produselor petroliere rafinate cu un conţinut aromatic de max. 50%. Este executat conform ISO 1307/92.
Temperatura de lucru:
-20º C ÷ +60º C
Temperatura de lucru:
-20º C ÷ +60º C
GPL
Furtunuri Industriale Petrol GPL Furtun special conceput pentru a vehicula gaz petrol lichefiat (lichid sau gaz) şi gaze naturale. Temperatura de lucru: -30º C ÷ +100º C
Sae 100 R4
Furtunuri Industriale Petrol Sae 100 R4 Furtun conceput pentru absorbţia şi refularea uleiului pe circuitul de retur al instalaţiilor hidraulice. Este executat conform SAE /100/R4.
Temperatura de lucru:
-40º C ÷ +100º C
Malmo
Furtunuri Industriale Petrol Malmo Conceput pentru servicii de absorbţie şi refulare a uleiului pe circuitul de retur al instalaţiilor hidraulice. Poate fi utilizat şi pentru vehicularea produselor petroliere cu un conţinut aromatic de până la 30%.
Temperatura de lucru:
-20º C ÷ +70º C
Ivalo
Furtunuri Industriale Petrol Ivalo Furtun flexibil, ondulat pentru absorbtie si refulare ulei cu un continut aromatic de pana la 30%, rezistent la vacuum (0,5 atm).
Temperatura de lucru:
-30º C ÷ +120º C

Furtunuri Industriale Peristaltic
Peristaltic
Peristaltic Pump Hose
Furtunuri Industriale Peristaltic Peristaltic Pump Hose Furtun din cauciuc folosit în pompele peristaltice, realizat pentru a transporta diferite fluide, de asemenea foarte dense, ale cărui calităţi organice răman de necomparat cu ale pompelor tradiţionale.

Furtunuri Industriale Transport
Transport
Don
Furtunuri Industriale Transport Don Furtun pentru refularea materialelor abrazive uscate (ciment, nisip, praf de siliciu, pietriş), utilizate în construcţii. Este fabricat din cauciuc cu proprietăţi antistatice.
Temperatura de lucru :
-40º C ÷ +70 C
Sahara 180 C
Furtunuri Industriale Transport Sahara 180 C Furtun special conceput pentru a transporta aer cald de la compresor la tancul auto.
Temperatura de lucru :
-40º C ÷ +180º C
Sahara LL 180 C
Furtunuri Industriale Transport Sahara LL 180 C Furtun special conceput pentru a transporta aer cald de la compresor la tancul auto.
Temperatura de lucru :
-40º C ÷ +180º C
Supertop LO
Furtunuri Industriale Transport Supertop LO Furtun de calitate premium, pentru servicii de absorbţie şi refulare, care datorită tubului din polietilenă reticulată poate vehicula o gamă diversă de substanţe chimice, produse petroliere (inclusiv aromate), uleiuri.
Temperatura de lucru :
- 20º C ÷ +70º C
Caracas
Furtunuri Industriale Transport Caracas Furtun flexibil gofrat recomandat la refularea şi absorbţia medie, folosit pentru produse petroliere cu conţinut aromatic de până la 30% (50%), la încărcarea şi descărcarea cisternelor AUTO sau CFR.
Temperatura de lucru:
-20º C ÷ +70º C
Sahara
Furtunuri Industriale Transport Sahara Furtun special proiectat pentru a vehicula aer cald pentru compresor, utilizat la cisterna camionului.
Temperatura de lucru:
-40º C ÷ +180º C
Foodflex
Furtunuri Industriale Transport Foodflex Furtun neted spiralat pentru absorbtie si refulare lapte si produse alimentare lichide. Este extrem de flexibil si usor de manevrat. Este ideal pentru colectarea laptelui din/de la cisternele auto. Se poate steriliza cu apa calda pana la 110ºC, timp de 10-15 minute.
Temp. lucru: -25º C ÷ +80º C
Caracas Light
Furtunuri Industriale Transport Caracas Light Furtun ondulat, flexibil si usor, recomandat la refularea şi absorbţia medie, rezistent la full vacuum, folosit pentru produse petroliere cu conţinut aromatic de până la 50%, la încărcarea şi descărcarea cisternelor AUTO sau CFR.
Temp. lucru: -20º C ÷ +70º C
Pippurn
Furtunuri Industriale Transport Pippurn Furtun gofrat si flexibil pentru aspiratia materialelor abrasive, nisip, ciment, pietris. Este utilizat in sistemele de curatare dupa operatia de sablare.

Temperatura de lucru:
-25º C ÷ +90º C

Furtunuri Industriale Alimentar
Alimentar
Merlot
Furtunuri Industriale Alimentar Merlot Furtun flexibil pentru vehicularea produselor alimentare lichide (vin, bere, sucuri, apă potabilă), prin refulare.Tubul este conform normelor FDA Nerecomandat produselor uleioase sau grase. Se poate steriliza cu abur la max 110º C, (10-15 min.). Temp. de lucru: -35ºC ÷ +70ºC
Panama
Furtunuri Industriale Alimentar Panama Furtun de calitate alimentară pentru refularea substanţelor grase, a emulsiilor şi a altor alimente. Este executat conform normelor FDA. Se poate steriliza cu abur şi detergent la max. 110º C, (10-15 min.).
Temperatura de lucru:
-15º C ÷ +80º C
Scotland
Furtunuri Industriale Alimentar Scotland Furtun pentru refulare produse alimentare: bere, vin şi alcool cu concentraţie de max. 96%.Tubul este executat conform normelor FDA 21, BgVV XXI şi DM. Pot fi sterilizate cu: abur şi detergent la 130ºC (10 -15 min.).
Temperatura de lucru:
- 40º C ÷ +120º C
Parry
Furtunuri Industriale Alimentar Parry Furtun pentru absorbţie şi refulare produse alimentare lichide: bere, vin, băuturi alcoolice, apă potabilă, etc. Tub conform normelor FDA. Nerecomandat pentru alimentele grase. Se sterilizează cu abur la max 110º C,10 -15 min. Temp. de lucru: -35º C ÷ +70º C
Scotland LL
Furtunuri Industriale Alimentar Scotland LL Furtun pentru absorţie şi refulare produse alimentare: bere, vin şi alcool cu concentratie de maxim 96%. Tub conform normelor FDA 21, BgVV XXI şi DM. Pot fi sterilizate cu: abur şi detergent la 130ºC (10 -15 min.)
Temperatura de lucru:
- 40º C ÷ +120º C
Acapulco
Furtunuri Industriale Alimentar Acapulco Furtun flexibil de calitate specială, utilizat la absorbţia şi refularea substanţelor grase şi a emulsiilor precum şi a substanţelor alimentare lichide (bere, vin, apă potabilă).
Temperatura de lucru:
-15º C ÷ +80º C
Acapulco OND NY
Furtunuri Industriale Alimentar Acapulco OND NY Furtun flexibil de calitate specială, utilizat la absorbţia şi refularea uleiului vegetal, alimentelor grase si a laptelui.
Temperatura de lucru:
-15º C ÷ +80º C
White Silicon/S
Furtunuri Industriale Alimentar White Silicon/S Furtun special din silicon netoxic, realizat pentru refularea dioxidului de carbon de calitate alimentara.
Temperatura de lucru: -20º C ÷ +200º C

Furtunuri Industriale Auto
Auto
York
Furtunuri Industriale Auto York Furtun pentru vehiculare apă caldă şi lichid antigel în sistemele de răcire ale automobilelor şi motoarelor vehiculelor industriale.
Temperatura de lucru:
-40º C ÷ +100º C
Derby
Furtunuri Industriale Auto Derby Furtun recomandat pentru transportul apei calde şi a lichidului antigel în sistemele de răcire. Este executat în conformitate cu standardul DIN 73411-79.
Temperatura de lucru:
-40º C ÷ +120º C
Radiator Light-EPDM
Furtunuri Industriale Auto Radiator Light-EPDM Furtun pentru conducerea apei fierte şi a lichidului antigel în sistemele de răcire ale automobilelor şi motoarelor vehiculelor industriale.
Temperatura de lucru:
-40º C ÷ +120º C
Radiator LCL
Furtunuri Industriale Auto Radiator LCL Furtun pentru conducerea apei fierte şi a lichidului antigel în sistemele de răcire ale automobilelor şi motoarelor vehiculelor industriale.
Temperatura de lucru:
-40º C ÷ +100º C

Furtunuri Industriale Abur
Abur
Manitoba
Furtunuri Industriale Abur Manitoba Furtun recomandat la vehicularea aburului saturat cu presiunea maximă de lucru de 8 atm.
Temperatura de lucru:
-40º C ÷ +170º C
Victoria
Furtunuri Industriale Abur Victoria Furtun realizat pentru vehicularea aburului saturat de înaltă presiune, la încălzirea cazanelor, vagoanelor, dezgheţări, utilizat în industria chimică, petrochimică, şantiere navale, etc.
Temperatura de lucru:
-40º C ÷ +210º C
Vapofer
Furtunuri Industriale Abur Vapofer Furtun realizat pentru vehicularea aburului saturat de înaltă presiune, în controlul căldurii, dezgheţării, cu o rezistenţă exterioară la produse petroliere Este executat conform BS 5342-2B.
Temperatura de lucru:
-40º C ÷ +232º C

Furtunuri Industriale Apa calda
Apa calda
Max
Furtunuri Industriale Apa calda Max Furtun pentru apă fierbinte folosit la o gamă variată de aplicaţii industriale, pentru echipamente de spălare sau sisteme de răcire.
Temperatura e lucru :
-40º C ÷ +120º C
Michigan
Furtunuri Industriale Apa calda Michigan Furtun pentru apă fierbinte utilizat în industria alimentară pentru dotarea echipamentelor de spălare.
Temperatura de lucru:
-40º C ÷ +100º C
Cleveland
Furtunuri Industriale Apa calda Cleveland Furtun pentru apă fierbinte, destinat serviciilor de răcire de la uşa furnalelor, utilizat în oţelării, fabrici de sticlă şi în alte domenii care necesită un furtun rezistent la radiaţii termice, abur viu şi stropi de metal. Temp. de lucru: - 40º C ÷ +130º C la nivelul tubului şi până la 300º C acoperirea.
Essen
Furtunuri Industriale Apa calda Essen Furtun pentru apă fierbinte, destinat serviciilor de răcire de la uşa furnalelor în oţelării şi în alte domenii care necesită un furtun rezistent la radiaţii termice, abur viu şi stropi de metal. Temperatura de lucru: -40º C ÷ +130º C la nivelul tubului şi până la 530º C la exterior.
Foodland
Furtunuri Industriale Apa calda Foodland Furtun pentru apă caldă şi vapori, folosit cu precădere în industria alimentară: măcelarii, fabrici de lapte, etc.
Temperatura de lucru:
-30º C ÷ +95º C pentru apă caldă;
-30º C ÷ +165º C pentru abur
Multiplus
Furtunuri Industriale Apa calda Multiplus Furtun pentru vehiculare apa calda.
Temperatura de lucru:
-25º C ÷ +120º C
Huston
Furtunuri Industriale Apa calda Huston Furtun pentru absorbtie si refulare apa fierbinte si acizi de slaba concentratie, folosit in multe aplicatii din industria chimica.
Temperatura de lucru:
-40º C ÷ +120º C

Furtunuri Industriale Apa rece
Apa rece
Montreal
Furtunuri Industriale Apa rece Montreal Furtun pentru refulare apă, aer comprimat şi fluide necorozive, utilizat pe scară largă în industrie, şantiere de construcţii şi agricultură.
Temperatura de lucru:
-35º C ÷ +70º C
Oslo
Furtunuri Industriale Apa rece Oslo Furtun pentru refularea apei în condiţii medii, utilizat pe scară largă în agricultură (irigaţii, drenaje şi pompe submersibile); poate fi rulat aplatizat.
Temperatura de lucru:
-25º C ÷ +70º C
Toronto
Furtunuri Industriale Apa rece Toronto Furtun de absorbţie şi refulare în condiţii grele a apelor uzate, a noroiului şi a fluidelor necorozive. Este utilizat in domeniul agriculturii, industriei, etc.
Temperatura de lucru:
-30º C ÷ +70º C
Amburgo
Furtunuri Industriale Apa rece Amburgo Furtun gofrat pentru absorbţia şi refularea apei în industrie, construcţii, agricultură, pentru sistemele de irigaţii sau cisterne auto.
Temperatura de lucru:
-35º C ÷ +70º C
Nairobi
Furtunuri Industriale Apa rece Nairobi Furtun cu o structura speciala, pentru refularea in conditii grele a apei si a fluidelor necorozive, utilizat in industrie, santiere de constructii si agricultura.
Temperatura de lucru:
-30º C ÷ +70º C
Davis
Furtunuri Industriale Apa rece Davis Furtun folosit in agricultura pentru operatiile de pulverizare a apei, insecticidelor sau ierbicidelor.
Temperatura de lucru:
-25º C ÷ +70º C

Furtunuri Industriale Aer
Aer
Montana
Furtunuri Industriale Aer Montana Furtun destinat vehiculării aerului comprimat, cu construcţie uşoară, ce se pretează unei largi palete de aplicaţii industriale în mine şi şantiere de construcţii.
Temperatura de lucru:
-30º C ÷ +70º C
Alaska
Furtunuri Industriale Aer Alaska Furtun cu inserţie din oţel, destinat vehiculării aerului comprimat, folosit la compresor în mine şi şantiere de construcţii.
Temperatura de lucru:
-30º C ÷ +70º C
FRAS Air water
Furtunuri Industriale Aer FRAS Air water Furtun antistatic pentru aer comprimat şi apă, rezistent la foc. Este utilizat în mine şi pe şantiere de construcţii.
Temperatura de lucru:
-15º C ÷ +70º C
Airhellas
Furtunuri Industriale Aer Airhellas Furtun recomandat pentru vehicularea aerului comprimat si apei.
Temperatura de lucru:
-30º C ÷ +80º C
Air water
Furtunuri Industriale Aer Air water Furtun pentru aer comprimat cu urme de ulei, apă şi fluide neagresive, cu construcţie uşoară, ce se pretează unei largi palete de aplicaţii industriale, mine şi şantiere de construcţii. Executat conform ISO 1307/92.
Temperatura de lucru:
-20º C ÷ +80º C
Acetylen / Oxygen
Furtunuri Industriale Aer Acetylen / Oxygen Furtunuri special concepute pentru transportul oxigenului şi acetilenei de la sursă la sudura oxi-acetilenică. Sunt executate conform ISO 1307/1992.
Temperatura de lucru:
-25º C ÷ +80º C

Furtunuri Industriale Abrazive
Abrazive
Shannon 80 HD
Furtunuri Industriale Abrazive Shannon 80 HD Furtun folosit la transportul betonului la locul de turnare. Are o excelentă rezistenţă la abraziune, o construcţie flexibilă şi o rezistenţă înaltă la zdrobire. Este adecvat si regimului de absorbţie iar pierderea de cauciuc a tubului este de ÷ 5 mm3. Temp. de lucru: -40º C ÷ +70º C
Volga fra
Furtunuri Industriale Abrazive Volga fra Furtun pentru absorbţia şi refularea materialelor abrazive uscate (ciment, nisip, pietriş, cereale) în condiţii grele, utilizat în sistemele pneumatice sau la vehicularea prin cădere liberă. Pierderea de cauciuc este conf. cu DIN 53516:70 ÷5mm3. Temp. de lucru: -40 º ÷ +70º C
Vibrator 90 SH
Furtunuri Industriale Abrazive Vibrator 90 SH Furtun pentru vehiculat aer comprimat în vibratoarele de beton. Este utilizat în construcţii pentru a ajuta la întărirea straturilor de beton. Structura furtunului este astfel proiectată încat să reziste la lovituri.
Temperatura de lucru:
-10º C ÷ +70º C
Orinoco
Furtunuri Industriale Abrazive Orinoco Furtun pentru aplicaţii foarte grele cu o duritate şi o rezistenţă la abraziuni excepţională, utilizabil la sablări cu nisip sau alice; tubul este antistatic. Pierderea de cauciuc prin frecare a tubului este conform cu DIN 53516:70 ÷ 5 mm3. Temperatura de lucru: -40º C ÷ +70º C
Paraflex
Furtunuri Industriale Abrazive Paraflex Furtun flexibil, gofrat, cu construcţie uşoară, utilizat industrial la exhaustarea materialelor abrazive uşoare: praf, pulberi.
Temperatura de lucru :
-40º C ÷ +70º C
Niagara
Furtunuri Industriale Abrazive Niagara Furtun special conceput pentru operatiunea de torcretare cu mortar, gips sau beton, cu o structură solidă, rezistentă la gâtuiri. Are o excelentă rezistenţă atît la abraziune cît si la factori externi, pierderea de cauciuc prin frecare a tubului este ÷5mm3.
Temp. lucru:-40º C ÷ +70º C
Vibrator
Furtunuri Industriale Abrazive Vibrator Furtun pentru vehiculat aer comprimat in vibratoarele de beton. Este utilizat in constructii pentru a ajuta la intarirea straturilor de beton. Structura furtunului este astfel proiectata incat sa reziste la lovituri.
Temperatura de lucru:
-10º C ÷ +70º C
Volga
Furtunuri Industriale Abrazive Volga Furtun pentru absorbţia şi refularea materialelor abrazive uscate (ciment, nisip, pietriş, cereale) utilizat în sistemele pneumatice sau vehicularea prin cădere liberă. Pierderea de cauciuc a tubului prin frecare este conformă cu DIN 53516 de 80÷5mm3.
Temp. lucru:-30º C ÷ +70º C
Shannon 80
Furtunuri Industriale Abrazive Shannon 80 Furtun folosit la transportul betonului la locul de turnare. Are o excelentă rezistenţă la abraziune, o construcţie flexibilă şi o rezistenţă înaltă la zdrobire. Este adecvat si regimului de absorbţie iar pierderea de cauciuc a tubului este de ÷ 5 mm3. Temp. de lucru: -40º C ÷ +70º C

Furtunuri Industriale Pompieri
Pompieri
Ankara
Furtunuri Industriale Pompieri Ankara Furtun de inalta presiune, pentru vehicularea pulberilor si spumelor, executat special pentru combaterea incendiilor.
Temperatura de lucru:
-40º C ÷ +70º C
Chicago
Furtunuri Industriale Pompieri Chicago Furtun robust si flexibil, pentru refulare apa si lichide antiincendii, utilizat la camioanele de pompieri.
Temperatura de lucru:-40º C ÷ +100º C

Furtunuri Industriale Dragare
Dragare
Murray
Furtunuri Industriale Dragare Murray Furtun pentru vehiculat amestec de nisip, pietris si apa, folosit ca racord flexibil la sistemul de dragare.
Temperatura de lucru:
-40º C ÷ +70º C
Dragasteel
Furtunuri Industriale Dragare Dragasteel Furtun pentru refulari grele, folosit in operatiile de dragare, utilizat cu flanse de protectie din cauciuc. Designul special permite indoirea furtunului gol fara a deteriora structura acestuia.
Temperatura de lucru:
-40º C ÷ +70º C
Albert
Furtunuri Industriale Dragare Albert Furtun cu tub ondulat pentru absorbtia amestecului de pietris si apa in operatiile de dragare, rezistent la full vacuum. Acest furtun poate fi disponibil la cerere cu capete moi, cu capete largite sau cu flanse la capete.
Temperatura de lucru:
-40º C ÷ +70º C
Drawa
Furtunuri Industriale Dragare Drawa Furtun flexibil folosit ca tub de legatura intre pompa de dragare si conducta de absorbtie; este construit cu inele din otel fiind recomandat la absorbtia apei murdare si a noroiului rezultate din operatia de dragare.
Temperatura de lucru:
-40º C ÷ +70º C

Furtunuri Industriale Feroviar
Feroviar
WS/UNI 4645
Furtunuri Industriale Feroviar WS/UNI 4645 Proiectat ca racord flexibil în sistemul de frânare cu aer in vagoanele feroviare. Compozitia cauciucului este in concordanta cu AFNOR NF F16-101 si DIN 5510-2 clasa S3 cu rezistenta la foc.
UIC-830-I-85
Furtunuri Industriale Feroviar UIC-830-I-85 Proiectat ca racord flexibil în sistemul de frânare cu aer in vagoanele feroviare si locomotive. Este rezistent la foc cu slaba toxicitate si emisie de fum. Este executat conform specificatiilor UIC-830-I-85

Furtunuri Hidraulice

Furtunuri Hidraulice Hidraulica
Hidraulica
1SN
Furtunuri Hidraulice Hidraulica 1SN Furtun SAE 100 R1 AT . DIN EN 853 1 SN din cauciuc sintetic rezistent la următoarele fluide: ulei mineral, ulei vegetal, apă şi emulsie ulei + apă.
Temperatura de lucru:
-40 ºC ÷ +100ºC (+ 125ºC discontinuu)
2SN
Furtunuri Hidraulice Hidraulica 2SN Furtun SAE 100 R2 AT . DIN EN 853 2SN din cauciuc sintetic rezistent la următoarele fluide: ulei mineral, ulei vegetal, apă şi emulsie ulei + apă.
Temperatura de lucru:
-40 ºC÷ +100ºC (+ 125ºC discontinuu)
4SH
Furtunuri Hidraulice Hidraulica 4SH Furtun DS-4SH. DIN EN 856 4SH din cauciuc sintetic rezistent la următoarele fluide: ulei mineral, ulei vegetal, apă, emulsie ulei + apă şi glicoli.
Temperatura de lucru:
-40 ºC ÷ +100ºC (+ 125ºC discontinuu)
4SP
Furtunuri Hidraulice Hidraulica 4SP Furtun DS-4SP. DIN EN 856 4SP din cauciuc sintetic rezistent la următoarele fluide: ulei mineral, ulei vegetal, apă, emulsie ulei + apă şi glicoli.
Temperatura de lucru:
-40 ºC÷ +100ºC (+ 125ºC discontinuu)

Cuple

Cuple Abur
Abur
Cupla mama cu filet NPT
Cuple Abur Cupla mama cu filet NPT
Cupla tata cu filet NPT
Cuple Abur Cupla tata cu filet NPT
Coliere din fonta pentru cuple abur
Cuple Abur Coliere din fonta pentru cuple abur

Cuple Apa
Apa
Semicupla STORZ
Cuple Apa Semicupla STORZ
Semicupla cu filet mama BSP
Cuple Apa Semicupla cu filet mama BSP
Semicupla STORZ cu filet tata
Cuple Apa Semicupla STORZ cu filet tata
Capac pentru semicuple STORZ
Cuple Apa Capac pentru semicuple STORZ
Reductie STORZ din aluminiu
Cuple Apa Reductie STORZ din aluminiu
Semicupla STORZ cu filet feminim BSP
Cuple Apa Semicupla STORZ cu filet feminim BSP
Semicupla STORZ cu filet tata
Cuple Apa Semicupla STORZ cu filet tata
Garnitura NBR pentru semicupla STORZ
Cuple Apa Garnitura NBR pentru semicupla STORZ
Garnitura silicon pentru semicupla STORZ
Cuple Apa Garnitura silicon pentru semicupla STORZ
Cheie din OTEL
Cuple Apa Cheie din OTEL
Cheie din OTEL lacuit
Cuple Apa Cheie din OTEL lacuit
Cheie din OTEL lacuit
Cuple Apa Cheie din OTEL lacuit
Cupla italiana mama pentru apa
Cuple Apa Cupla italiana mama pentru apa
Cupla italiana mama pentru apa
Cuple Apa Cupla italiana mama pentru apa
Garnitura din cauciuc
Cuple Apa Garnitura din cauciuc
Semicupla GEKA din alama - filet BSP
Cuple Apa Semicupla GEKA din alama - filet BSP
Garnitura din cauciuc
Cuple Apa Garnitura din cauciuc
Capac ALAMA pentru cupla GEKA
Cuple Apa Capac ALAMA pentru cupla GEKA
Semicupla mama tip GEKA din ALAMA - filet BSP
Cuple Apa Semicupla mama tip GEKA din ALAMA - filet BSP
Semicupla cu maner tip GEKA din ALAMA
Cuple Apa Semicupla cu maner tip GEKA din ALAMA
Cupla tata tip GAMMA ANFOR din OTEL CARBON
Cuple Apa Cupla tata tip GAMMA ANFOR din OTEL CARBON
Cupla mama tip GAMMA ANFOR din OTEL CARBON
Cuple Apa Cupla mama tip GAMMA ANFOR din OTEL CARBON
Garnitura din CAUCIUC - cuple GAMMA ANFOR
Cuple Apa Garnitura din CAUCIUC - cuple GAMMA ANFOR
Cupla tata tip CARDAN PERROT din OTEL CARBON
Cuple Apa Cupla tata tip CARDAN PERROT din OTEL CARBON
Cupla mama tip CARDAN PERROT din OTEL CARBON
Cuple Apa Cupla mama tip CARDAN PERROT din OTEL CARBON
Garnitura din CAUCIUC - cuple CARDAN PERROT
Cuple Apa Garnitura din CAUCIUC - cuple CARDAN PERROT
Cupla mama tip BAUER din OTEL CARBON
Cuple Apa Cupla mama tip BAUER din OTEL CARBON
Cupla tata tip BAUER din OTEL CARBON
Cuple Apa Cupla tata tip BAUER din OTEL CARBON
Garnitura din CAUCIUC - cuple BAUER
Cuple Apa Garnitura din CAUCIUC - cuple BAUER
Coliere AK/PC INOX 304
Cuple Apa Coliere AK/PC INOX 304
Coliere AK/AC OTEL
Cuple Apa Coliere AK/AC OTEL
Coliere AK/BI OTEL
Cuple Apa Coliere AK/BI OTEL
Coliere AK KC 9 mm INOX 430
Cuple Apa Coliere AK KC 9 mm INOX 430
Coliere AK KCX 9 mm INOX 304
Cuple Apa Coliere AK KCX 9 mm INOX 304

Cuple Aer
Aer
Semicupla cu umar – ALAMA
Cuple Aer Semicupla cu umar – ALAMA
Semicupla feminina cu filet BSP - ALAMA
Cuple Aer Semicupla feminina cu filet BSP - ALAMA
Semicupla tata cu filet BSP - ALAMA
Cuple Aer Semicupla tata cu filet BSP - ALAMA
Capac din ALAMA pentru toate dimensiunile
Cuple Aer Capac din ALAMA pentru toate dimensiunile
Garnitura din CAUCIUC
Cuple Aer Garnitura din CAUCIUC
GIROEXP/F - piulita olandeza filet BSP – OTEL CARBON
Cuple Aer GIROEXP/F - piulita olandeza filet BSP – OTEL CARBON
GIROEXP/F niplu filet conic BSP-BSP
Cuple Aer GIROEXP/F niplu filet conic BSP-BSP
GIROEXP/S piulita olandeza filet BSP – OTEL CARBON
Cuple Aer GIROEXP/S piulita olandeza filet BSP – OTEL CARBON
GIROEXP/S - niplu filet conic BSP-BSP
Cuple Aer GIROEXP/S - niplu filet conic BSP-BSP
Semicupla cu umar – FONTA
Cuple Aer Semicupla cu umar – FONTA
Semicupla fara umar – FONTA
Cuple Aer Semicupla fara umar – FONTA
Semicupla tata cu filet BSP – FONTA
Cuple Aer Semicupla tata cu filet BSP – FONTA
Semicupla mama cu filet BSP – FONTA
Cuple Aer Semicupla mama cu filet BSP – FONTA
Capac din FONTA
Cuple Aer Capac din FONTA
Colier cu clema – FONTA
Cuple Aer Colier cu clema – FONTA
Colier fara clema – FONTA
Cuple Aer Colier fara clema – FONTA
Garnitura din cauciuc
Cuple Aer Garnitura din cauciuc

Cuple Carburanti / Petrol
Carburanti / Petrol
Cupla KAMLOKING mama – TIP C
Cuple Carburanti / Petrol Cupla KAMLOKING mama – TIP C
Cupla KAMLOKING tata cu filet BSP– TIP F
Cuple Carburanti / Petrol Cupla KAMLOKING tata cu filet BSP– TIP F
Cupla KAMLOKING tata cu filet BSP– TIP A
Cuple Carburanti / Petrol Cupla KAMLOKING tata cu filet BSP– TIP A
Cupla tata KAMLOKING – TIP E
Cuple Carburanti / Petrol Cupla tata KAMLOKING – TIP E
Cupla mama KAMLOKING cu filet tata BSP – TIP B
Cuple Carburanti / Petrol Cupla mama KAMLOKING cu filet tata BSP – TIP B
Cupla mama KAMLOKING cu filet mama BSP – TIP D
Cuple Carburanti / Petrol Cupla mama KAMLOKING cu filet mama BSP – TIP D
Cupla mama de jonctiune tip DWB din INOX
Cuple Carburanti / Petrol Cupla mama de jonctiune tip DWB din INOX
Reductie cupla tata TIP A ¾” – cupla mama filet BSP ½” din ALAMA
Cuple Carburanti / Petrol Reductie cupla tata TIP A ¾” – cupla mama filet BSP ½” din ALAMA
Reductie cupla mama TIP D ¾” – cupla mama filet BSP ½” din ALAMA
Cuple Carburanti / Petrol Reductie cupla mama TIP D ¾” – cupla mama filet BSP ½” din ALAMA
Cupla tata KAMLOKING DIN 2828
Cuple Carburanti / Petrol Cupla tata KAMLOKING DIN 2828
Cupla mama KAMLOKING DIN 2828
Cuple Carburanti / Petrol Cupla mama KAMLOKING DIN 2828
Capac pentru cupla tata TIP DP
Cuple Carburanti / Petrol Capac pentru cupla tata TIP DP
Capac pentru cupla mama TIP DC
Cuple Carburanti / Petrol Capac pentru cupla mama TIP DC
Garnitura din viton pentru cupla KAMLOKING
Cuple Carburanti / Petrol Garnitura din viton pentru cupla KAMLOKING
Cupla tata de jonctiune TIP AWB din INOX
Cuple Carburanti / Petrol Cupla tata de jonctiune TIP AWB din INOX
Cupla TW tata TIP WK cu filet feminin BSP
Cuple Carburanti / Petrol Cupla TW tata TIP WK cu filet feminin BSP
Cupla TW mama TIP MK cu filet feminin BSP
Cuple Carburanti / Petrol Cupla TW mama TIP MK cu filet feminin BSP
Garnitura plana pentru capac MB
Cuple Carburanti / Petrol Garnitura plana pentru capac MB
Garnitura plana pentru semicupla mama TIP MK cu filet fem. BSP
Cuple Carburanti / Petrol Garnitura plana pentru semicupla mama TIP MK cu filet fem. BSP
Garnitura profilata pentru semicupla mama TIP MK cu filet fem. BSP
Cuple Carburanti / Petrol Garnitura profilata pentru semicupla mama TIP MK cu filet fem. BSP
Stut DIN 2817 cu filet BSP
Cuple Carburanti / Petrol Stut DIN 2817 cu filet BSP
P.O. cu stut DIN 2817 filet BSP
Cuple Carburanti / Petrol P.O. cu stut DIN 2817 filet BSP

Cuple Constructii
Constructii
Racord fix cupla rapida
Cuple Constructii Racord fix cupla rapida
Cupla rapida cu filet feminin BSP
Cuple Constructii Cupla rapida cu filet feminin BSP
Filet feminin BSP – filet gaz din NYLON
Cuple Constructii Filet feminin BSP – filet gaz din NYLON
Filet feminin – filet rapid din NYLON
Cuple Constructii Filet feminin – filet rapid din NYLON
Garnitura din CAUCIUC
Cuple Constructii Garnitura din CAUCIUC
Garnitura din CAUCIUC
Cuple Constructii Garnitura din CAUCIUC
Garnitura din CAUCIUC
Cuple Constructii Garnitura din CAUCIUC
Cupla completa DN 65 capat 70 – OTEL CARBON
Cuple Constructii Cupla completa DN 65 capat 70 – OTEL CARBON
Cupla mama DN 65 capat 70 – OTEL CARBON
Cuple Constructii Cupla mama DN 65 capat 70 – OTEL CARBON
Cupla tata DN 65 capat 70 – OTEL CARBON
Cuple Constructii Cupla tata DN 65 capat 70 – OTEL CARBON
Garnitura din CAUCIUC
Cuple Constructii Garnitura din CAUCIUC
Racord complet DN 65 cu filet trapezoidal pentru beton
Cuple Constructii Racord complet DN 65 cu filet trapezoidal pentru beton
Cupla mama DN 65 cu filet trapezoidal din OTEL CARBON
Cuple Constructii Cupla mama DN 65 cu filet trapezoidal din OTEL CARBON
Cupla tata DN 65 cu filet trapezoidal din OTEL CARBON
Cuple Constructii Cupla tata DN 65 cu filet trapezoidal din OTEL CARBON
Garnitura din CAUCIUC
Cuple Constructii Garnitura din CAUCIUC
Piulita cu filet trapezoidal din OTEL CARBON
Cuple Constructii Piulita cu filet trapezoidal din OTEL CARBON
Cupla mama pentru beton din FONTA
Cuple Constructii Cupla mama pentru beton din FONTA
Cupla tata din FONTA
Cuple Constructii Cupla tata din FONTA
Cupla tata cu filet mama BSP din FONTA
Cuple Constructii Cupla tata cu filet mama BSP din FONTA
Reductie tata din FONTA
Cuple Constructii Reductie tata din FONTA
Garnitura din CAUCIUC
Cuple Constructii Garnitura din CAUCIUC
Cupla completa CARDAN-PERROT pentru furtun cu d.e.=84 din OTEL CARBON
Cuple Constructii Cupla completa CARDAN-PERROT pentru furtun cu d.e.=84 din OTEL CARBON
Cupla CARDAN-PERROT mama pentru furtun cu d.e.=84 din OTEL CARBON
Cuple Constructii Cupla CARDAN-PERROT mama pentru furtun cu d.e.=84 din OTEL CARBON
Cupla CARDAN-PERROT tata pentru furtun cu d.e.=84 din OTEL CARBON
Cuple Constructii Cupla CARDAN-PERROT tata pentru furtun cu d.e.=84 din OTEL CARBON
Garnitura din CAUCIUC
Cuple Constructii Garnitura din CAUCIUC
Clema de siguranta din OTEL CARBON
Cuple Constructii Clema de siguranta din OTEL CARBON
Cupla mama cu filet feminin BSP din PLASTIC
Cuple Constructii Cupla mama cu filet feminin BSP din PLASTIC
Racord cu flansa pentru furtun Volga FRA
Cuple Constructii Racord cu flansa pentru furtun Volga FRA
Colier complet cu garnitura si ac de siguranta – OTEL
Cuple Constructii Colier complet cu garnitura si ac de siguranta – OTEL
Colier cu maner – OTEL
Cuple Constructii Colier cu maner – OTEL
Garnitura din CAUCIUC
Cuple Constructii Garnitura din CAUCIUC
Ac de siguranta pentru toate diametrele – OTEL CARBON
Cuple Constructii Ac de siguranta pentru toate diametrele – OTEL CARBON
Balon din burete de CAUCIUC pentru curatarea furtunurilor
Supapa sferica - ALAMA
Cuple Constructii Supapa sferica - ALAMA

Cuple Alimentar
Alimentar
Racord - INOX 304
Cuple Alimentar Racord - INOX 304
Colier - INOX 304
Cuple Alimentar Colier - INOX 304
Garnitura din CAUCIUC
Cuple Alimentar Garnitura din CAUCIUC
Cupla TATA - INOX 316
Cuple Alimentar Cupla TATA - INOX 316
Cupla MAMA - INOX 316
Cuple Alimentar Cupla MAMA - INOX 316
Piulita - INOX 304
Cuple Alimentar Piulita - INOX 304
Garnitura din CAUCIUC
Cuple Alimentar Garnitura din CAUCIUC
Racord - INOX 316
Cuple Alimentar Racord - INOX 316
Colier – INOX 304
Cuple Alimentar Colier – INOX 304
Garnitura din SILICON
Cuple Alimentar Garnitura din SILICON

Fitinguri hidraulice

Fitinguri hidraulice Flasa Hidraulica
Flasa Hidraulica
Flansa Hidraulica dreapta
Fitinguri hidraulice Flasa Hidraulica Flansa Hidraulica dreapta
Flansa Hidraulica dreapta
Fitinguri hidraulice Flasa Hidraulica Flansa Hidraulica dreapta
Flansa Hidraulica 90?
Fitinguri hidraulice Flasa Hidraulica Flansa Hidraulica 90?
Flansa Hidraulica 90?
Fitinguri hidraulice Flasa Hidraulica Flansa Hidraulica 90?
Flansa Hidraulica 45?
Fitinguri hidraulice Flasa Hidraulica Flansa Hidraulica 45?
Flansa Hidraulica 45?
Fitinguri hidraulice Flasa Hidraulica Flansa Hidraulica 45?
Flansa Supercat dreapta
Fitinguri hidraulice Flasa Hidraulica Flansa Supercat dreapta
Flansa Supercat 90?
Fitinguri hidraulice Flasa Hidraulica Flansa Supercat 90?
Flansa Supercat 45?
Fitinguri hidraulice Flasa Hidraulica Flansa Supercat 45?

Fitinguri hidraulice Metrice
Metrice
PO Spalatorii
Fitinguri hidraulice Metrice PO Spalatorii
Filet metric greu PO
Fitinguri hidraulice Metrice Filet metric greu PO
Filet metric greu PO 90?
Fitinguri hidraulice Metrice Filet metric greu PO 90?
Filet metric greu PO 45?
Fitinguri hidraulice Metrice Filet metric greu PO 45?
Filet metric greu niplu
Fitinguri hidraulice Metrice Filet metric greu niplu
Filet metric usor PO
Fitinguri hidraulice Metrice Filet metric usor PO
Filet metric usor PO 90?
Fitinguri hidraulice Metrice Filet metric usor PO 90?
Filet metric usor PO 45?
Fitinguri hidraulice Metrice Filet metric usor PO 45?
Filet metric usor niplu
Fitinguri hidraulice Metrice Filet metric usor niplu

Fitinguri hidraulice Niplu reparatii
Niplu reparatii
Niplu reparatii
Fitinguri hidraulice Niplu reparatii Niplu reparatii

Fitinguri hidraulice Cuple rapide
Cuple rapide
Cuple rapida mama-tata
Fitinguri hidraulice Cuple rapide Cuple rapida mama-tata
Cupla rapida mama-tata
Fitinguri hidraulice Cuple rapide Cupla rapida mama-tata
Cupla rapida tata cu bila
Fitinguri hidraulice Cuple rapide Cupla rapida tata cu bila
Cupla rapida mama cu bila
Fitinguri hidraulice Cuple rapide Cupla rapida mama cu bila
Cupla rapida tata plane
Fitinguri hidraulice Cuple rapide Cupla rapida tata plane
Cupla rapida mama plane
Fitinguri hidraulice Cuple rapide Cupla rapida mama plane
Cupla rapida tata capac
Fitinguri hidraulice Cuple rapide Cupla rapida tata capac
Cupla rapida mama capac
Fitinguri hidraulice Cuple rapide Cupla rapida mama capac

Fitinguri hidraulice Gaz
Gaz
Filet Gaz PO
Fitinguri hidraulice Gaz Filet Gaz PO
Filet Gaz PO sup plana
Fitinguri hidraulice Gaz Filet Gaz PO sup plana
Filet Gaz PO 90?
Fitinguri hidraulice Gaz Filet Gaz PO 90?
Filet Gaz PO 45?
Fitinguri hidraulice Gaz Filet Gaz PO 45?
Filet Gaz niplu filetat
Fitinguri hidraulice Gaz Filet Gaz niplu filetat

Fitinguri hidraulice UNF
UNF
Filet UNF PO
Fitinguri hidraulice UNF Filet UNF PO
Filet UNF PO 90?
Fitinguri hidraulice UNF Filet UNF PO 90?
Filet UNF PO 45?
Fitinguri hidraulice UNF Filet UNF PO 45?
Filet UNF Niplu
Fitinguri hidraulice UNF Filet UNF Niplu

Vezi toate produseleVezi tabel rezistenta chimica furtunuri industriale, hidraulice